Over ons

Waar wij in geloven

Het marketinglandschap ontwikkelt zich razendsnel. De ontwikkelingen lijken eindeloos en hoewel er steeds meer bijkomt, valt er aan de andere kant van de schaal maar weinig af. Met als gevolg dat het aantal verschillende gespecialiseerde bureaus explosief is gegroeid en gefocust zijn op specifieke marketing- of communicatieactiviteiten.

Voor veel bedrijven wordt het daardoor steeds complexer en tijdrovender om alle marketingactiviteiten en –processen te overzien en succesvol in te zetten. Dit terwijl juist de combinatie van de verschillende gespecialiseerde activiteiten nodig zijn om marketing succesvol voor jouw merk, product of dienst te laten werken.

Hoe wij jou kunnen helpen

Samen met jou bepalen we de marketingstrategie en vervolgens regelen en organiseren wij alle marketing- en communicatieactiviteiten die hierbij komen kijken, op basis van vooraf geformuleerde doelstellingen. Onze marketing- en communicatieregisseurs zorgen vanuit een regierol voor een geïntegreerde consistente aanpak en een succesvolle samenwerking met medewerkers, gespecialiseerde partners en ontwikkelaars. Zo kun jij je weer focussen op je kerntaken, maar wel mét de resultaten van een succesvolle en flexibele marketingafdeling.

Van A tot Z organiseren en managen wij voor onze opdrachtgevers de marketing- en communicatieactiviteiten die in woord en beeld naadloos aansluiten op de belevingswereld van de doelgroep. De identiteit van het merk staat daarin centraal en neemt de doelgroep mee op een inspirerende klantreis.

Marketing volgens onze MyMarketeers

Effectieve marketing is meer dan het plaatsen van een advertentie, het maken van een logo of het hebben van een website. Het gaat om de wensen en behoefte van je doelgroep te begrijpen, te weten hoe je ze kan helpen met jouw product of dienst, ze te laten vinden waar ze naar opzoek zijn, ze mee te nemen in je verhaal, spanning op te bouwen en precies dat te vertellen waar ze op zaten te wachten. Dit allemaal om op de juiste manier in contact te komen met jouw doelgroep, ontdekt te worden, op te vallen binnen de massa en vertrouwen te creëren in de meerwaarde van jouw merk, product of dienst.

Om de gewenste groei te realiseren geloven wij in de combinatie van verschillende specialisaties die vanuit een gedegen strategie samenkomen, consistent zijn en effectief worden ingezet. Want zelfs het allerbeste werk, vermarkt zichzelf niet.

Waarom MyMarketeer

Met het uitbesteden van marketingactiviteiten aan MyMarketeer heb je altijd één aanspreekpunt voor alle marketingactiviteiten. Wij vormen een team van jonge en ervaren marketeers en projectmanagers. Allemaal beschikken onze MyMarketeers over verschillende competenties. Samen met onze partners en medewerkers zorgen wij dat alle marketingactiviteiten in goede handen zijn en volledig voor je worden geregeld. Zo kun jij je weer focussen op je kerntaken, maar wel mét de resultaten van een succesvolle marketingafdeling.

  • Één aanspreekpunt;
  • Gestroomlijnde werkwijze;
  • Transparante communicatie;
  • Flexibele marketingafdeling voor jouw organisatie;
  • Regelt alle werkzaamheden en processen van A tot Z;
  • Zorgt voor een succesvolle samenwerking met medewerkers, partners en ontwikkelaars;
  • Ontwikkelt een geïntegreerde online en offline marketingaanpak, passend bij ieder budget.

Kom bij ons langs voor een goed gesprek en een lekker kopje koffie of thee. Zelfs met de mogelijkheid tot koekjes, suiker en melk.