Over ons

Wij worden blij van effectieve marketing en communicatie. Gericht op het bereiken van jouw marketingdoelstellingen en het activeren van jouw doelgroep, met een marketingaanpak die passend is binnen jouw budget.

Wat we doen

Het marketinglandschap ontwikkelt zich razendsnel met als gevolg dat het aantal gespecialiseerde bureaus explosief groeit. Voor veel organisaties wordt het steeds complexer en tijdrovender om alle marketingactiviteiten en –processen te overzien.

MyMarketeer helpt MKB(+) ondernemers met het uitdenken, regelen en organiseren van alle marketing- en communicatiewerkzaamheden en positioneringsvraagstukken op basis van vooraf geformuleerde doelstellingen. Vanuit een regierol zorgen wij voor een succesvolle samenwerking met medewerkers, partners en ontwikkelaars.

Door de perfecte balans tussen research, strategie en creatie, realiseren wij gerichte communicatie voor de juiste doelgroep op het gewenste moment. Van A tot Z organiseren en managen wij voor onze opdrachtgevers de marketing- en communicatieactiviteiten die in woord en beeld naadloos aansluiten op de belevingswereld van de doelgroep. De identiteit van het merk staat daarin centraal en neemt de doelgroep mee op een inspirerende klantreis.

Wat ons drijft

Marketing en communicatie die ervoor zorgen dat jij in contact komt met jouw doelgroep(en), deze verleiden tot actie en daarmee leiden tot een goed rendement. Het wordt steeds belangrijker om je te onderscheiden van de concurrentie en te werken aan een goede online en offline aanwezigheid en vindbaarheid.

Hoe ziet dit proces er uit en op welke wijze kan marketing ervoor zorgen dat je tijdig, gericht en effectief in contact komt met je doelgroep? Op welke wijze kunnen we de beschikbare informatie van jouw potentiële doelgroep inzetten in een succesvolle marketingstrategie?

Waarom MyMarketeer

Wij vormen een team van jonge en ervaren marketeers en projectmanagers. Allemaal beschikken onze MyMarketeers over verschillende competenties en samen met partners en eigen medewerkers zorgen wij er voor dat alle marketingactiviteiten in goede handen zijn.

Marketing op maat

Wij zorgen op basis van vooraf geformuleerde doelstellingen voor een succesvolle (offline en online) marketingaanpak. Met een geïntegreerde aanpak op maat, selecteren wij de kanalen die passen bij jouw organisatie en zetten deze zo efficiënt mogelijk in.

De voordelen van MyMarketeer:

  • Één aanspreekpunt;
  • Zorgt voor gerichte communicatie op het gewenste moment voor de juiste doelgroep;
  • Regelt en organiseert alle marketing- en communicatieactiviteiten op basis van vooraf geformuleerde doelstellingen;
  • Zorgt voor een succesvolle samenwerking met medewerkers, partners en ontwikkelaars;
  • Ontwikkelt een geïntegreerde offline en online marketingaanpak, passend bij ieder budget.

Klaar om jouw merk te laten groeien?

We gaan graag met jou in gesprek over de groeimogelijkheden voor jouw bedrijf dankzij de inzet van de laatste verkoop- en marketingstrategieën!