Over ons

Met onze geïntegreerde aanpak selecteren wij de kanalen, partners en expertises die passen bij jouw organisatie en zetten deze zo efficiënt mogelijk in.

Wat we doen

Het marketinglandschap ontwikkelt zich razendsnel met als gevolg dat het aantal gespecialiseerde bureaus explosief groeit. Voor veel organisaties wordt het steeds complexer en tijdrovender om alle marketingactiviteiten en –processen te overzien en succesvol in te zetten.

Wij helpen MKB(+) ondernemers met het uitdenken, regelen en organiseren van alle marketing- en communicatieactiviteiten op basis van vooraf geformuleerde doelstellingen. Vanuit een regierol zorgen wij voor een succesvolle samenwerking met medewerkers, partners en ontwikkelaars.

Door de perfecte balans tussen research, strategie en creatie, realiseren wij gerichte communicatie voor de juiste doelgroep op het gewenste moment. Van A tot Z organiseren en managen wij voor onze opdrachtgevers de marketing- en communicatieactiviteiten die in woord en beeld naadloos aansluiten op de belevingswereld van de doelgroep. De identiteit van het merk staat daarin centraal en neemt de doelgroep mee op een inspirerende klantreis.

Wat ons drijft

Marketing en communicatie die ervoor zorgen dat jij in contact komt met jouw doelgroep(en), deze verleiden tot actie en daarmee zorgen voor het gewenste rendement. Het wordt steeds belangrijker om je te onderscheiden van de concurrentie en te werken aan een goede online en offline aanwezigheid en vindbaarheid.

Hoe ziet dit proces er uit en op welke wijze kan marketing ervoor zorgen dat je tijdig, gericht en effectief in contact komt met je doelgroep? Op welke wijze kunnen we de beschikbare informatie van jouw potentiële doelgroep inzetten in een succesvolle marketingstrategie? Dat zijn vraagstukken waar wij ons graag mee bezig houden.

Waarom MyMarketeer

Wij vormen een team van jonge en ervaren marketeers en projectmanagers. Allemaal beschikken onze MyMarketeers over verschillende competenties. Samen met onze partners en medewerkers zorgen wij dat alle marketingactiviteiten in goede handen zijn en volledig worden geregeld.

  • Één aanspreekpunt;
  • Gestroomlijnde werkwijze;
  • Transparante communicatie;
  • Regelt alle werkzaamheden en processen van A tot Z;
  • Zorgt voor een succesvolle samenwerking met medewerkers, partners en ontwikkelaars;
  • Ontwikkelt een geïntegreerde online en offline marketingaanpak, passend bij ieder budget.

Kom bij ons langs voor een goed gesprek en een lekker kopje koffie of thee. Zelfs met de mogelijkheid tot koekjes, suiker en melk.